AVOIMET TYÖPAIKAT

SYNLAB – Erilainen työnantaja

Alla olevalta videolta näet, millaista on työskennellä SYNLABilla!

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon.

Olemme diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä on osaava ja rento porukka ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja ansiotasoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Palkitsemme koko henkilöstöä onnistumisista ja tarjoamme reilun mahdollisuuden kasvattaa ansiotasoa omalla tekemisellä. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat myös mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja.

  • Työllistämme noin 400 henkilöä laboratorioalan ja kuvantamisen ammattilaisista liiketoiminnan asiantuntijoihin.
  • Keskuslaboratoriomme ja toimistomme sijaitsevat Helsingin Kivihaassa.
    • Laboratoriomme kattaa mm. automaatiolaboratorion, erikoiskemian, mikrobiologian, koronakeskuksen, patologian sekä huume- ja lääkeaineanalytiikan.
  • Näytteenottoa ja kuvantamista tarjoamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea.
  • SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa 36 maassa ja noin 30 000 työntekijää.

Kuulemme mielellämme sinusta lisää!

Avoimet työpaikkamme näet tästä alta. Mikäli juuri tällä hetkellä ei ole sinua kiinnostavaa paikkaa avoinna, täytä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan avautuessa.

Jos sinulla herää kysyttävää, lähetä viestiä osoitteeseen rekrytointi@synlab.fi . Vastaamme mielellämme. (Lähetäthän CV:n ja työhakemuksen ainoastaan avoimien työpaikkojen tai avoimen hakemuksen kautta.)


Avoimet työpaikat

AVOIN HAKEMUS

Jos et löydä juuri nyt itsellesi sopivaa tehtävää avoimista paikoistamme, lähetä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä, kun avoimia paikkoja avautuu.

Työharjoitteluun SYNLABille?

Bioanalytiikan ja röntgenhoidon työharjoittelut ilmoitamme Jobiilissa. Pääset varaamaan harjoittelujakson Jobiilin aikataulun mukaisesti. Muiden alojen työharjoittelut ilmoitamme avoimissa työpaikoissa.

SYNLAB Suomessa

35

toimipistettä

300

työntekijää

1

keskuslaboratorio

18

magneettilaitetta

Täältä voit lukea rekrytointimme tietosuojakäytännöistä.