Uutiset

SYNLAB Suomen toimitusjohtaja Aarne Aktan on irtisanoutunut ja siirtyy kesällä Solteqin johtoon

SYNLAB Suomi Oy:n toimitusjohtaja Aarne Aktan on irtisanoutunut tehtävästään. Aktan jatkaa tehtävässään vielä kesäkuun loppuun asti, jonka jälkeen hän siirtyy Solteq Oyj:n johtoon. 

Olen ylpeä SYNLABin organisaatiosta ja siitä menestyksekkäästä työstä, jota olemme yhdessä tehneet näinä koronan sävyttäminä vuosina. Erityisesti koronanäytteiden analyysikapasiteetin rakentaminen nopealla tahdilla oli SYNLAB Suomelta supersuoritus, jolla oli iso merkitys maanlaajuisesti. Koronapandemiaa ei tule ikävä – synlabilaisia tulee”, Aarne Aktan kertoo.  

Jatkan täysillä tehtävässäni vielä kolmen kuukauden ajan. Yritys on hyvässä kunnossa ja luotan sen tulevaisuuteen. 

SYNLAB on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan haun, ja tavoitteena on löytää rooliin jatkaja mahdollisimman pian. 

Lisätiedot

Oona Silén, henkilöstöjohtaja, SYNLAB Suomi
oona.silen@synlab.fi, puh. 040 3424 233

Aarne Aktan, toimitusjohtaja, SYNLAB Suomi 
aarne.aktan@synlab.fi, puh. 040 3424 440 

SYNLAB Suomi on suurin diagnostisten palveluiden yksityinen toimija Suomessa. SYNLAB tarjoaa korkealaatuisia laboratorio- ja kuvantamispalveluja yli 30 paikkakunnalla. Asiakkaita ovat yksityishenkilöiden lisäksi terveyspalveluyritykset, julkinen sektori sekä yritys- ja vakuutusasiakkaat. SYNLAB Suomessa on noin 400 työntekijää. SYNLAB Suomi on osa Euroopan suurinta laboratorioketjua SYNLAB Groupia, jolla on toimintoja 36 maassa ja yli 30 000 työntekijää. www.synlab.fi.